Viesti Rokotetuille

Ensinnäkin haluan sanoa, että rokote ei määrittele sinua, eikä minua. Tiedän, että me kaikki olemme enemmän – rokotettuja tai rokottamattomia. Olemme siskoja ja veljiä, äitejä ja isiä, tyttäriä ja poikia, kollegoita ja naapureita. Tällä hetkellä tämän tietyn lääketieteellisen toimenpiteen perusteella koitetaan kuitenkin jakaa kahtia yhteiskuntamme, ihmissuhteemme, perheemme – ja kääntää meidät toisiamme vastaan.

Enkä voi hyväksyä tätä. En tahdo hyväksyä tätä nykyelämän todellisuudeksi, uudeksi normaaliksi.

Tiedän, että jotkut teistä saattavat ajatella, että me rokottamattomat haudomme väkivaltaisia ajatuksia teitä kohtaan selkänne takana, että jatkuvasti pilkkaamme ja ivaamme teitä. Tämä on kuva, jonka media haluaa luoda. Että välillämme olisi ylitsepääsemätön ero ja että emme ole vain erilaisia, vaan olemme vihollisia ja jopa vaaraksi toisillemme.

Rokottamattomien mustamaalaaminen on ollut niin systemaattista, etten syytä teitä, jos olette jossain vaiheessa ajatelleet, että jokainen, joka kyseenalaistaa rokotteen, on jossain määrin epävakaa, itsekäs tai vaarallinen. Vaikka kyseessä olisikin ollut sinulle tuttu ja rakas ystävä tai perheenjäsen.


Mutta entä jos kertoisin teille, että olemmekin aidosti huolissamme teistä? Että näemme, kuinka ihmiskuntaa kontrolloidaan yhä enemmän, kuinka teiltä vaadittu rokoteannosmäärä kasvaa vain jatkuvasti, kuinka rokotteita vaaditaan yhä nuoremmilta ja nuoremmilta lapsilta, kuinka syrjintä ja painostaminen on lisääntynyt, ja kuinka olemme tästä kaikesta erittäin huolissamme?

Valehtelisin, jos sanoisin, etten olisi ollut vihainen tai turhautunut teitä kohtaan. Totta kai olen ollut. Minulla on ollut ajatuksia, kuten – miten he voivat luottaa lääketeollisuuteen enemmän kuin omiin läheisiinsä? Tai, miten he voivat luopua vapaudestaan niin helposti? Kyllä, olen tuntenut, että teidän tottelevaisuus uhkaa mun perusoikeuksiani. Mikä on totta! 

Ja silti en voi olla tuntematta jotain paljon suurempaa. Surua, rakkautta. Sydämeeni pureutuu tieto, että te yksinkertaisesti haluatte ja yritätte tehdä parhaanne. Ja se tuntuu todella pahalta. On järkyttävää, kuinka teidän luottamustanne, hyviä aikomuksianne, inhimillisyyttänne ja vastuuntuntoanne käytetään aseena teitä vastaan.


Ja minulle valkenee – miten ihmisellä täytyy olla omakohtainen kokemus petetyksi tulemisesta tai traumasta, ennen kuin totuus rokotteista voi täysin iskostua tietoisuuteen.

Meille sanotaan, että olemme hyviä ihmisiä, jos otamme rokotteet. Me suojelemme muita, jos otamme rokotteet. Ja kukapa ei haluaisi suojella muita? Täytyy olla täysi raakalainen tai itsekäs paskiainen, jos ei halua suojella muita – eikö niin?

Paitsi jos tuo väite ei sittenkään ole totta. Mitä tekisit, jos saisit tietää, että meille kaikille on valehdeltu? Mitä tekisit, jos huomaisit, että nämä tuotteet, joiden väitetään pelastaneen lukemattomia miljoonia ihmishenkiä, tekevät itse asiassa päinvastoin? Vahingoittavat, steriloivat ja tappavat lukemattomia miljoonia ihmisiä? Rokotteet ovat kirjaimellisesti eugeniikan väline – institutionaalinen menetelmä väestönkasvun hallitsemiseksi ja vähentämiseksi.

Kyllä, tämä on se petoksen taso, mistä puhun. Nyt alatte ymmärtää, miksi jotkut meistä suhtautuvat todella voimakkaasti rokotteisiin. Se on kaikkein hirvittävin lääketieteellinen rikos mitä on ikinä tehty ihmiskuntaa vastaan. Sitä myydään ihmeenä, suorastaan henkivakuutuksena. Sitä annetaan pienille vauvoille, ja jopa vastasyntyneille, odottaville äideille, vanhuksille ja “riskiryhmiin” kuuluville haavoittuvaisille ihmisille, vain vaarantaakseen heidän terveytensä tai tuhotakseen sen kokonaan.

Nämä ovat rohkeita väitteitä, enkä todellakaan odota enkä tahdo teidän ottavan minun sanaani totuutena. Kutsun teitä tutkimaan asiaa. Koska mitä jos se, mitä sanon, onkin totta? Millä palolla te lähtisitte ajamaan tätä asiaa? Jos tietäisitte, että rokotteet on suunniteltu vaarallisiksi? Ei vain itsellesi, vaan kaikille rakkaillesi.


Olen viettänyt vuosia Amazonin sademetsässä, ja valitettavasti alkuperäiskansat ovat siellä uusien rokotteiden koekaniineja, kuten monissa muissakin niin sanotuissa kolmannen maailman maissa.

Vielä kun sinulle valkenee totuus HIV:stä ja aidsista, poliosta ja espanjantaudista, kun saat selville, mikä todella aiheutti nämä oireet ja mihin ihmiset oikeasti kuolivat, alat ymmärtämään lääketeollisuuden valheiden laajuuden. Se on lähes käsittämätöntä, suorastaan hirviömäistä.

Eikä kyse ole siitä, että me rokottamattomat olisimme jotenkin kaikkitietoisia, fiksumpia tai vaikeammin huijattavissa kuin te – meitä on myös huijattu. Uskokaa minua, kun sanon, että meillä kaikilla on ollut henkilökohtainen ruma heräämisen hetki, kun olemme joutuneet kasvotusten kivuliaan todellisuuden kanssa. Mutta tämä on äärimmäisen tärkeä huomio – sen täytyi ottaa kipeetä, sen piti olla henkilökohtaisella tasolla tuskallista, jotta pystyimme löytämään rohkeuden ja voiman kyseenalaistaa kaiken. Kipu murskasi meidän illuusiot ja pakotti katsomaan yli vallitsevan maailmankatsomuksen, uskomusjärjestelmän ja kulttuurin, jossa meidät oli kasvatettu.


Mun tarina on, että olen itse sairastunut rokotteista. Minulla on omakohtaista kokemusta siitä, kuinka äkillisiä vakavia allergioita ja outoja ongelmia voi kehittyä heti rokotusten jälkeen. Minun oli otettava uusi rokotesarja saadakseni green card ja voidakseni asua Jenkeissä. Olin tuolloin 18-vuotias ja luotin täysin länsimaiseen terveydenhuoltojärjestelmään, joten minulle ei tullut mieleenkään lähteä kyseenalaistamaan rokotteiden turvallisuutta tai toimivuutta. Jopa silloin, kun jouduin kahdesti sairaalahoitoon, en pystynyt jäljittämään mysteerisiä sairaskohtauksiani rokotteen syyksi, koska sellaista mahdollisuutta ei kertakaikkiaan ollut olemassa minulle. Kyseessä oli yksinkertaisesti lääketieteellinen mysteeri tai “huono tuuri”.

Myöhemmin elämässäni, kun aloin perehtyä ravitsemukseen, ruokavalioon, luonnonlääkintään ja luontaiseeen elämään, törmäsin rokotteiden aiheuttamiin autoimmuunisairauksiin ja allergioihin, ja pystyin selvästi jäljittämään omien allergioideni alkamisen rokotuksiin. Tähän väliin tahdon mainita, että olen Luojan kiitos pystynyt parantamaan 90 prosenttia näistä allergioista viimeisten 10 vuoden aikana, joten tiedän myös, että nämä aineet voidaan puhdistaa kehosta.

Mutta tietysti tämä raju oivallus teki minuun valtavan vaikutuksen, ja pakotti kysymään, mitä muuta rokotteet aiheuttavat ihmisten terveydelle? Kuinka monet niistä mysteeri-sairauksista, joista kärsimme – kuten Alzheimer, Parkinson, autismi, reuma, keliakia ja Crohnin tauti – johtuvat itse asiassa rokotteiden sisältämistä raskasmetalleista ja myrkyllisistä kemikaaleista?


Elämäni muuttui, kun aloin tosissaan tutkia rokotevammoja ja rokotekuolemia. Törmäsin kerta toisensa jälkeen samaan äärimmäisen häiritsevään kuvioon: kun uhrit tajusivat, että heidän ongelmansa johtuivatkin rokotteista, lääkärit kiistivät sen ehdottomasti. Jos vanhemmat päättivät olla jatkamatta rokotevaurioituneiden lastensa rokottamista, lastenlääkärit kielsivät hoidon, ja jopa sosiaaliviranomaiset ja poliisi saattoivat puuttua asiaan – jolloin vanhempia syytettiin joko mielisairaiksi tai että he olisivat itse kotona aiheuttaneet lapsensa terveysongelmat. Joissakin tapauksissa jopa rikostutkimukset aloitettiin vanhempia vastaan, jotka olivat saaneet selville, että heidän vauvansa kuoli rokotteen vuoksi. Ajattele, heitä alettiin syytettiin murhasta.

Minulle paljastui, että yhteiskunta jatkuvasti laiminlöi ja marginalisoi tai pilkkasi ja demonisoi rokotteisiin sairastuneita ihmisiä ja heidän perheitään. Niinpä jo vuosia ennen tätä COVID rokote-maniaa ja lääketieteellistä tyranniaa näin, miten tabu aihe rokotukset on. Niiden kyseenalaistaminen on suorastaan pyhäinhäväistys.


Valitettavasti tätä samaa rokotevaurioituneiden laiminlyöntiä, syrjimistä ja vainoamista tapahtuu yhä nykyäänkin, mutta paljon laajemmassa mittakaavassa. Jopa ihmiset, jotka ovat itse saaneet rokotevammoja COVID-rokotteesta, kieltävät usein kaiken, koska eivät pysty hyväksymään tai edes kyseenalaistamaan, että heidän yhtäkkiset oireensa olisivatkin johtuneet rokotteesta. Taas osa rokotevaurioituneista, jotka kyllä tiedostavat, että rokote on vahingoittanut heitä, sensuroivat itseään tai vaikenevat täysin, koska he kokevat, että heidän on mahdotonta tulla esiin, puhaltaa pilliin ja julistaa, että tämä kaikkivoipa lääke on todella sairastuttanut heidät. Luoja varjelkoon, jos heistä tulisi yksi niistä todellisuudentajun menettäneistä salaliittoteoreetikoista ja rokotevastaisista disinformaation levittäjistä, eikö niin? Alkaako kuva pikkuhiljaa muodostumaan?

Yksi asia on näiden myrkkyinjektioiden aiheuttamat fyysiset haitat, jotka ovat jo sellaisenaan valtava huolenaihe. Mutta aivan toinen asia ovat niiden hengelliset seuraukset. Tämä on vielä paljon vakavampi aihe ja aihe, jota kukaan ei oikeastaan halua käsitellä. Silti se on tehtävä. Rakkaudesta. Ja siitä ymmärryksestä, että vain totuus voi lopulta vapauttaa ja parantaa.


COVID-rokote on sopimus. Elämästäsi.


Oletko huomannut, että aina on ollut olemassa keino välttää rokotuksen ottaminen? Kyllä, sanaa “pakollinen” on heitelty ympäriinsä “tartuntatautilain” nimissä, mutta kun todella tutkit asiaa, saat selville, että mikä tahansa laki, joka loukkaa perustavanlaatuisia ihmisoikeuksiamme, kuten kehollista koskemattomuutta tai lääketieteellistä vapautta, on itse asiassa laiton, eikä sitä näin ollen voida panna täytäntöön ilman rikosseuraamuksia. Koska se ei kestä päivänvaloa yhdessäkään rehellisessä, aidossa tuomioistuimessa. Sillä se rikkoo jokaista ihmisoikeusjulistusta ja sopimusta lääketieteen etiikasta. 

He ovat yksinkertaisesti ripustaneet tämän ajatuksen päämme yläpuolelle tietäen, että pelkkä pakkorokotusten uhka riittää saamaan ihmiset vapaaehtoisesti jonottamaan rokotteelle. Meidät on kasvatettu uskomaan, että jokaisen, joka vastustaa hallituksen määräyksiä, on oltava vaarallinen rikollinen tai halveksittava konfliktihakuinen radikaali. Jos maamme terveysviranomaiset siis suosittelevat tai vaativat kaikkia rokottamaan, riskiryhmäläisten ja haavoittuvassa asemassa olevien suojelemiseksi, suurin osa ihmisistä tulee automaattisesti tekemään niin. Aivan kuten minäkin tein, kun minulle sanottiin, että se oli ainoa keino, jolla pystyin aikoinaan elämään ja työskentelemään Kaliforniassa. Käärin hihani ylös epäröimättä.

Mutta kyse ei ole vain siitä, mitä he väittävät tai mitä he vaativat, vaan siitä, kuinka syvällisesti olemme valmiita ottamaan asioista selvää. Sillä nämä voimat, nämä maailmaa dominoivat teollisuudenalat ja hallitukset kyllä tunnustavat luonnonoikeuden ja luonnonlait, ja niiden ilmeisestä juonittelusta, manipuloinnista ja mestarillisesta petoksesta huolimatta, ne kuitenkin loppuen lopuksi toimivat sinun suostumuksellasi. Kyse on sopimuksesta.

Siksi lähes jokaisen lääkkeen “sivuvaikutus”-luettelossa on sellaisia asioita kuin “halvaus”, “veritulppa” ja “kuolema”. Siksi teollisesti tuotettujen “elintarvikkeiden” valmistusaineluettelossa on myrkyllisiä aineita kuten “E-621″ tai “natriumglutamaatti”. Pakkauksen etupuolella saatat nähdä sanan “Luonnollinen” kauniisti kirjoitettuna tuotenimenä, suomen lippu kyljessä, ja kauniita kuvia vihreistä lehdistä ja kukista, mutta tuotteen takana näet myrkyllisiä kemikaaleja avoimesti lueteltuina.


He luottavat siihen, että olemme niin ylityöllistettyjä ja uupuneita, ettemme käytä aikaa tai kiinnitä huomiota pienellä painettuun tekstiin. Ja he ovat täysin oikeassa. Useimmat meistä toimivat pelkän kansikuvan, pelkän nimellisarvon perusteella. Jos kyseessä on tuotemerkki, joka löytyy sieltä tutun Prisman tai Sokoksen hyllyltä ja jota kaikki ostaa, sen täytyy olla luotettava. Kun taas jos ihan oikeasti ryhdyt ottamaan selvää elintarvike- ja lääketeollisuuden rikoksista, huomaat, että suosituimmat tuotemerkit ovat niitä, joilla on myös suurimmat sakot petoksista ja myrkyllisten tuotteiden myynnistä. Osa heidän vuosibudjetistaan on varattu pelkästään oikeudenkäyntikuluille ja sakoille.


Katso vain Pfizerin rikosrekisteriä – suurin sakko Yhdysvaltain historiassa, 2,3 miljardia dollaria petoksesta. Ja meidän pitäisi antaa heidän käsiinsä meidän terveys ja elämä? Meidän lastemme terveys ja elämä? Minun kirjoissani he ovat pelkkä moraaliton rikollisjärjestö, joka tienaa miljardeja hyväuskoisten ihmisten tietämättömyydellä ja kärsimyksellä. He tienaavat sillä, että he saavat myydä sairaille ihmisille lääkkeitä – lääkkeitä, jotka eivät koskaan paranna, vaan ainoastaan supistavat ja hiljentävät oireet.

Mutta mikä tahansa yritys sen tuotti, Pfizer, Moderna tai MERC – tietäkää tämä: Mitään lääketieteellistä toimenpidettä tai tuotetta – tai mitään muutakaan nautittavaa, injektoitavaa tai implantoitavaa tuotetta – ei voida koskaan pakottaa teille laillisesti. Siis ei ikinä, missään tilanteessa. Pandemia tai ei. Luonnonoikeuden mukaan sinä olet korkein auktoriteetti omaan kehoosi ja sinulla on suurin päätäntävalta kaikkiin terveyttäsi ja elämääsi koskeviin asioihin.

Siis, rokote on täysin vapaaehtoinen. Mutta sillä on korkea hinta. Se sitoo sinut sopimukseen. Alitajuisesti tiesit tämän jo, koska olet jo vaihtanut synnyinoikeutesi tätä tuotetta vastaan. 


Tiedän, että nämä ovat kovia sanoja, mutta tämä on todellisuus.

Olet kaupannut itsemääräämisoikeutesi, vapautesi, oikeutesi liikkua, oikeutesi tehdä elantoa ja oikeutesi osallistua yhteiskuntaan. Kaikki nämä oikeudet kuuluvat meille vapaasti pelkästään sen ansiosta, että olemme elossa tässä kauniissa maassa, mutta nyt ne on myyty, käyttöehdoilla ja eräpäivällä varustettuna. 

COVID-rokote on lippu lääketeollisuuden orjuuteen.

Vaikka rokotteen sisältö on edelleen kiistanalainen, rokotteen kehittäjät ovat jo ylpeinä kerskailleet tällä uuden sukupolven rokotteella, jonka teknologia tekee kehostasi RNA-tehtaan – mikä tarkoittaa, että se muuttaa elimistösi biologista toimintaa. Olet suostunut kirjaimellisesti siihen, että biologiaasi muutetaan. Ja näin ollen, suostut itse asiassa siihen, että sinusta tulee tuote, heidän tuotteensa, joka voidaan patentoida, omistaa ja hävittää.

Mutta minulla on uutisia teille, rakkaat rokotetut ystäväni. Voitte purkaa tämän sopimuksen. Sillä kaikki tietoisesti tai tiedostamatta tehdyt sopimukset voidaan purkaa vapaan tahtomme voimalla, joka on korkein lahja, jonka tämän maailmankaikkeuden Luoja on meille antanut. Voitte sanoa “ei”. 

Lisäksi luotan täysin siihen, että näiden injektioiden aiheuttamat vauriot voidaan parantaa. 

Ja katso – et ole yksin. Meitä on miljoonia. Koko ajan, kun teitä on käsketty hyväksymään uusi sulkutila, uusi sääntö, uusi rajoitus, uusi nöyryytyksen rituaali, uusi rokoteannos – me olemme pysyneet rokottamattomina ja silti pystyneet jatkamaan elämäämme. 

Kyllä, olemme kohdanneet syrjintää, kyllä, osaa meistä on kohdeltu raa’asti ja osa on pidätetty kantamme vuoksi, jotkut meistä ovat menettäneet toimeentulonsa, ja kyllä, meidän kaikkien on täytynyt olla valppaita ja luovia, koska meidät suljettiin yhteiskunnan ulkopuolelle, mutta emme ole olleet tässä vaikeassa tilanteessa yksin. Olemme koko ajan tukeneet toinen toisiamme.


Tahdon siis kertoa sinulle, että sinä et ole olosuhteitesi uhri, sillä sinulla on vapaus valita. Aina on olemassa toinen tie. Aina. 


Mitä tahansa tapahtuukin, me jatkamme myös sinun ihmisoikeuksien puolustamista. Sillä sinun terveytesi ja sinun elämäsi on pyhä, mielipiteestäsi tai historiastasi riippumatta. Olemme kaikki yhtä lailla vapauden arvoisia. 

Ja jos päätät vielä joku päivä liittyä meihin, liittyä puolustamaan ihmisoikeuksia, toivotamme sinut tervetulleeksi avosylein.

Rakkautta, voimia ja viisautta,

Henna


Katso video, josta kirjoitin tämän blogin: https://t.me/HennaMariaVermeulen/6


Leave a Reply